lauantai 26. tammikuuta 2019

Gryffindor-pipo

Joululahjakaulaliinasta jäi yli kumpaakin väriä sen verran, että tuumailin että langoista saa vielä piponkin. Lankana siis tässäkin ihana Schachenmayr Merino Extrafine 120 (mainostan vielä uudestaankin, että tämä on loistava lankavinkki niille, joita villalangat tuppaa kutittamaan).


Pipoon tuli toiveen mukaisesti pitkä taittoreuna joustinneulosta ja loput leveää raitaa.


Toiveena oli pipo, joka ei ole ihan pään myötäinen vaan sellainen, joka jää vähän lörpöksi päältä.


Tupsuun langat ei enää ihan riittäneetkään, mutta huomasin, että aiemmin tekemäni Fair Isle -pipon viininpunainen oli jotakuinkin lähellä samaa sävyä, niinpä tupsu on tehty enimmäkseen viininpunaisesta Dropsin Cotton Merinosta.


Täytyy sanoa, että tästä setistä tuli tosi söpö. (Tai tuo tyttöhän se söpö on näiden asusteidensa kanssa.) Näkee jo kaukaa missä oma lapsi liikkuu, kun pitkä kaulaliina viuhuu ja iso tupsu keikkuu päälaella. Ja nuo väritkin on niin hienot! Ei olisi ehkä ensimmäisenä tullut itelle mieleen yhdistää viininpunainen ja keltainen, onneksi Harry Potterissa ja Rohkelikoissa oli näin tehty. :)

6 kommenttia:

 1. No nyt on vielä pipokin! Ihanat. <3 Punainen ja kulta on Rohkelikon värit, keltaisena tosin usein tietysti toteutetaan. :) Seuraavaksi sitten vielä Tylypahka-sukat? https://www.ravelry.com/patterns/library/tylypahka-sukat-hogwarts-socks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nuo sukat on kyllä tosi hienot. Vielä ei ole ainakaan tullut tilausta, mutta katsotaan ensi joulun alla sitten. :D

   Poista
 2. Tosi hieno setti onkin ja erityisesti suloisen tytön päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä yks viime vuoden suosikki-projekteista tämä kokonaisuus, ihan jo innostuneen vastaanotonkin takia.

   Poista
 3. Nämä on kyllä tosi hauskat! Käyvät mainiosti tyttärellesi :)

  VastaaPoista