torstai 19. syyskuuta 2019

Kaikki loputon kauneus

Nyt on esittelyvuorossa viimeinen pari Tiina Kuun kirjaa varten testineulomistani sukista. Tämä on monessa mielessä suosikkiparini näistä kaikista ihanista sukkapareista.


Malli on todella kaunis. Lanka on yhtä suosikki-sukkalangoistani eli Louhittaren luolan Väinämöistä aivan ihanassa värissä nimeltä mango. Punaiset kukat varressa ovat toista suosikkilankaani Handun Sukkista.Valkoisesta en kyllä muista mitä se on, niitä on vähän vaikea erottaa jälkikäteen toisistaan (jospa joskus oppisi laittamaan ylös tämmöiset tiedot itselleen).

Nämä samaiset sukat löytyvät myös kirjan kuvasta kyseisen mallin kohdalta.


Mallin nimi on Kaikki loputon kauneus. Näin lauletaan Apulannan Valot pimeyksien reunoilla -kappaleessa, joka on jonain vaikeana aikana ollut minulle tärkeä voima- / lohtupiisi, joten sekin vielä lisää näitten sukkien ihanuutta!

Nyt on siis Tuhansien järvien maa -kirjan testineulesukat esitelty. Tästä testineulonnasta jäi hyvä mieli ja monet kauniit sukat muistoksi. Ja kirjasta tuli upea!

4 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle valtavasta avustasi kirjan kanssa 💚!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TiiQ! 💛
   Oli todella hienoa ja ihanaa saada olla mukana tässä kirjaprojektissa!
   Jos jotain jatkossa tekisin toisin, niin lupautuisin vain yhteen tällaiseen projektiin kerrallaan. Nyt jäi tunne, että sekä sinun että Annan kirjalle olisin halunnut antaa vielä enemmän aikaa ja huomiota. Ehkä alussa ei ihan hahmottanut sitä tulevan työn suuruutta. Toisaalta en olisi kummastakaan prosessista halunnut jäädä poiskaan. Ihailla vaan voi, miten ison työn itse te suunnittelijat ootte tehneet!

   Poista
 2. Todella kauniit sukat. Ja niin kuvaava nimi:)

  VastaaPoista