lauantai 8. elokuuta 2020

Simone paita

Rasisminvastainen neulehaaste on saanut minut löytämään ison joukon ihania neulesuunnittelijoita, joista en ollut aiemmin kuullutkaan. Yksi heistä on amerikkalainen Gavriella Treminio, joka suunnittelutyön lisäksi värjää ja myy lankaa ihanan hempeissä, maanläheisissä sävyissä pienessä Hello Gavriella -nettiputiikissaan. 
Simone villapaita oli hauskaa ja nopeaa neulottavaa paksuilla puikoilla paksusta langasta. Erilaiset kauniit kuviot ja pintaneuleet tekevät yläosan kaarrokkeesta mielenkiintoisen ja ennenkaikkea ihastuin noihin yläreunan pulleisiin pampuloihin. Myös helmaan tehdään pintaneulekuvio. Hihoihin on ohjeistus sekä lyhyenä että pitkänä. Itse pohdiskelin pitkien ja ylipitkien hihojen välillä ja päädyin pitkiin - tosin kastelun jälkeen sekä hihat että helma venyivät vähän siitä mitä olin ajatellut.
Valitsin langaksi Drops Airin  metsänvihreässä, smaragdiin vivahtavassa värissä, josta on tämän kesän aikana syttynyt uusi lempivärini. Höttöinen alpakkasekoitelanka tuntui alkuun kummalliselta neulottavalta, vähän kuin pumpulilta. Neulottuna paitana ja päälle vedettynä se tuntuu ihanalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti