keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Movember-haaste

Silmukan ytimestä haasteen aiheena oli tässä kuussa Movember-kamppanjan kunniaksi viikset. Silmukan ytimestä haastehan on Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus -blogien yhteistyötä ja aiheet ovat aina tosi symppiksiä - kuten myös nämä molemmat mainitut blogit ja niiden emännät itsekin. :)

Olen sivunnut viiksi-teemaa aiemminkin, nimittäin elokuussa tein nämä viiksisukat jo hyvissä ajoin joulupukinkonttia odottamaan. Ilmoittauduin mukaan tähän haasteeseen ajatuksella neuloa jotain näille sukille kaveriksi, esim. lapaset tai kauluri olisi ollut kiva. Ajanpuutteeseen liittyvät realiteetit iskivät kuitenkin vasten kasvoja kun joulun lähestyessä on vielä niin monta joululahjoihin liittyvää projektia kesken, joten se idea nyt vaan sai jäädä. Mutta halusin silti osallistua haasteeseen, kun kerran ilmoittauduin mukaan. Ja niinpä askartelin teeman mukaisen joululahjapussin viiksisukille:


Suurin haaste tämän tekemisessä oli itse asiassa löytää yksivärisiä paperipusseja, koska joka paikassa tunnutaan myytävän vaan valmiiksi koristeltuja. Tässä vielä lahja paketissa, hyvin mahtuu. :)


Tämän tyyppinen askartelu oli niin hauskan tuntuista pitkästä aikaa, että mietin, josko jaksaisi tehdä muillekin lahjasukille niiden teemoihin sopivia lahjapusseja. Nähtäväksi jää, ehdinkö tätä ideaa toteuttaa.

6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja sympaattinen lahjapussi :) Ihana idea tuo, että pussi antaa vähän viitettä siitä, mitä sisältä löytyy :) Itse ainakin tykkään arvailla mitä paketeista jouluaattona paljastuu :)

  Ja kiitos kehuista, ihanhan tässä punastuu :) Ihanaa, että haasteemme miellyttää sinua noin paljon! :) Ja symppis on myös tämä Langan päästä kiinni-blogi ja sen ihana kirjoittaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti. :) Eipä syytä punasteluun ollenkaan, jatkakaa vaan samaan malliin. :) Tämmöiset haasteet on kiva tapa pitää yhteistyötä yllä blogien välillä, mikä on mukavaa, kun tätä käsityö- ja blogitouhua yleensä tekee lähinnä yksikseen.

   Poista
 2. Voi eeiii miten ihanat! Tuosta tulee kyllä söpö lahja :) Kiva kun osallistuit!

  VastaaPoista