tiistai 2. syyskuuta 2014

Elokuussa ahkeroitua

Elokuussa olen saanut paljon aikaiseksi. Käsityöinnokkuutta on paljonkin edistänyt osallistuminen JYH:iin eli Jouluyön hullutukseen. Ravelryssa tapahtuva tempaus toimii siten, että juhannuksesta elokuun loppuun aloitetaan 20 käsityötä, joiden on jouluyöhön mennessä oltava valmiina. Nyt on aloitusaika loppunut ja sain tavoitteen mukaisesti määräaikaan mennessä 20 työtä aloitettua, 13 työtä on jo valmiinakin.

Elokuussa valmistui yhteensä 10 käsityötä. Tein Taika-Tuhkimo-lelun, kaksi pyyhettä, kahdet sukat, sormikkaat, kynsikkäät, rahakukkaron, kalenterin kannet sekä kolme pientä lammas-ornamenttia (lasken nämä nyt kuitenkin yhdeksi työksi).


Ja JYH:issä yksinään ei suinkaan ollut meikäläiselle tarpeeksi haastetta, sillä osallistuin elokuussa myös KnitCrochenatorin värihaasteeseen, Neuloosi vs. Purkoosi -blogin Hyvä kiertämään -haasteeseen sekä Villaa ja lankaa -blogin Villaiseen haasteeseen. Haasteellinen kuukausi siis!


Elokuussa suosi myös arpaonni. Riinun käsin -blogissa oli arpajaiset neljän vuoden kunniaksi ja voitin 20€:n lahjakortin Sashopiin. Jos harrastaisin enemmän ompelua, niin menisin ihan sekaisin tuosta kaupasta, sillä nuo Sari Ahokaisen suunnittelemat kankaat on todella ihania! Mutta koska en ole kovin innokas ompelija, niin käytin arpajaisvoittoni valmiisiin tuotteisiin. Tilasin tytölle ponitunikan ja pipon. Kuva on otettu silloin, kun vielä tarkeni lyhythihaisessa eikä pipoa voinut vielä ajatellakaan. Kiitos Riinu ja Sashop! :)


Syyskuu on aluillaan ja niin myös Sukkasato, jota keräilen tänä syksynä Perunalaariin. Ensin pitää muutama JYH-työ vielä viimeistellä, ennen kuin pääsen tosissaan mukaan sadonkorjuuseen.

Ja sitten vielä: olen todella iloinen ja otettu siitä, että blogille on ilmoittautunut niin monta uutta lukijaa. Kiitos teille kaikille mukanaolosta, niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille! Sadan lukijan rajapyykki ei ole enää kaukana ja sen kunniaksi täytyy sitten kyllä jo pistää pystyyn arvonta!

Oikein mukavaa syksyn alkua jokaiselle! :)

5 kommenttia:

 1. Ihania värejä :) Kauniita töitä.

  VastaaPoista
 2. Olet sie paljon saanut kuukaudessa tehtyä.
  Tuossa tytön mekossa on sitten hauska kuviointi.
  Mukavaa syyskuuta. :)

  VastaaPoista
 3. Ahkera olet taas ollut, saanut paljon aikaiseksi. Mukavaa syyskuun jatkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, sullahan valmistuu vauhdilla töitä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille kaikille kommentoineille tasapuolisesti! :)
  En tosiaankaan ole yhtä aikaansaapa ollut yleensä, mutta nyt on tuo JYH potkinut eteenpäin ja paljon varmaan lomakin vaikutti asiaan.

  VastaaPoista