torstai 19. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria


Monissa blogeissa onkin jo näkynyt kiertämässä tämä Ilahduta bloggaajakaveria -haaste, joka on alunperin lähtenyt liikkeelle Tipulassa -blogista. Heidi Omin pikku kätösin -blogista haastoi mukaan myös minut. Kiitos Heidi!


Haasteen säännöt:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
 
Olen miettinyt tässä pari päivää, että miten ihmeessä osaan valita järjellisen määrän haastettavia, kun ihan heittämällä tulee mieleen yli kymmenen lemppariblogia! Päädyin tällä kertaa näihin kahteen:
 
Haastan mukaan

Silmukkasatuja -blogin Lankakeijun. Blogi on täynnä todella taidokkaita, huolellisesti toteutettuja ja viimeisteltyjä neuletöitä. Erityisesti nyt parin ekan villatakkini kanssa painiskellessani olen kiinnittänyt huomiota, että Lankakeijun villapaidat ja takit näyttävät aina istuvan päälle todella hyvin. Mulle on myös jäänyt mieleen, että löysin Silmukkasatuja -blogin näiden lapasten kautta, joita äänestin kyseisessä lapaskilpailussa.

Enyan Willa -blogin Enyan, joka kirjoittelee blogiaan talvisin Fuengirolan lämmöstä käsin. Kuulostaa ihanalta elämältä, paistatella Espanjan auringon alla ja neuloa siinä samalla villasukkia ja lapasia! Enyan blogista voi löytää todella upeita ja taidokkaita kirjoneuletöitä ja hyvin usein huomaan hänen toteuttaneen samoja malleja, joihin olen itsekin iskenyt silmäni.

Nyt on siis haaste heitetty, lähdettekös mukaan? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Nyt ihan heti en ehdi haastetta toteuttamaan, mutta ehkä muutaman viikon päästä.

    VastaaPoista