torstai 7. huhtikuuta 2016

Vihreät miesten sukat

Mieheni toivoi joululahjaksi tavallisia yksivärisiä sukkia. Väritoive osoitettiin vihreän lempi-villapaidan mukaan, sellaisen tylsimmän mahdollisen armeijan vihreän.

Aloitin neulomaan sukkia hyvissä ajoin marraskuussa. Sileää neuletta pyörönä, varpaista varteen. Magic loopilla kaksi sukkaa kerrallaan, että etenee kätevästi samaa vauhtia. Sikäli mikäli etenee.

Viikko sitten otin käteen keskeneräiset sukat, jotka olivat edenneet neljässä kuukaudessa jonnekin jalkapöydän puolenvälin tienoille. Päätin, että haluan tästä pöydällä nököttävästä kasasta eroon - ja siihen ainoa keino oli neuloa sukat loppuun. Mutta voi tylsyys, miten puuduttavaa on neuloa sileää tylsän väristä sukkaa! Kantapään jälkeen turvauduin vippaskonstiin. Etsin yksinkertaisen kuvion, jonka sovelsin osaksi vartta. Kuvio on otettu näistä Tiina Kuun Urho-sukista. Ei voi kuin ihmetellä, miksen valinnut kyseistä mallia alun perinkin! Tosi kiva malli ja Urho-sukkien kanssa en olisi varmastikaan jumittanut montaa kuukautta. (Vinkkinä itselle ja muille seuraavia yksivärisiä miesten sukkia varten.)


Mies sai lopulta joululahjasukkansa tänään, vain nelisen kuukautta myöhässä. Eihän ollut kovin paha? :D

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen juurikin hyvin miehen jalkaan sopiva malli...täytyykin laittaa korvan taakse.
  Jos vaikka ensi jouluksi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä luulisi hyvin ehtivän jouluksi. ;) Miesten kivoja malleja on tosiaan vaikeampi löytää ja erityisesti yksivärisiä. Tuo Urho on kiva ja Tiina Kuulla on pari muutakin hyvännäköistä miesten sukkamallia.

   Poista
 2. Miehiset sukat. Täytyykin laittaa tämä talteen, josko iskälle jälleen uudet sukat tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on nätti ja helppo ja kelpaa miehiseen makuun, joten tätä voi suositella.

   Poista