lauantai 30. huhtikuuta 2016

Toinenkin Kesäjuhla

Kerroin aiemmin osallistumisesta Summer Festival -huivin testineulontaan. Neuloin samalla ohjeella vielä toisenkin huivin. Tällä kertaa silmukoita ei tarvinnut niin kovin laskea eikä olla valppaana kaavion virheiden varalta, olihan ohje jo kertaalleen testattu ja virheet bongattu.


Ensimmäisestä huivista tuli tosi iso, joten valitsin tällä kertaa numeroa pienemmät puikot. Ensimmäisen huivin tein 3,5mm:n bambupuikoilla ja tämän toisen 2,5mm:n metallipuikoilla. Lankoina tällä kertaa pinkkiä ja tumman harmaata Roosanauhalankaa sekä valkoista Fabelia.


Tästäkin huivista tuli oikein kiva. Voin lämpimästi suositella ohjetta, kunhan se aikanaan imestyy. Ei vain siksi, että huivi on kaunis, vaan myös siksi, että ohje on selkeästi ja huolella kirjoitettu ja myös testattu.
Ja jos nyt kiinnostuitte, niin vinkkaan kyllä sitten vamasti täälläkin, kun ohje on saatavilla! :)

13 kommenttia:

 1. Aivan herkku huivi! Ihanat värit, ja tykkään kuinka tässä on yhdistetty pitsit ja raidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuohon raitojen ja pitsin yhdistelmään mäkin ihastuin. Ja se tekee myös neulomisesta mielenkiintoista, kun osiot vaihtelee.

   Poista
 2. Kaunis huivi! Kyllä, kiinnostuin ja voisin hyvinkin neuloa tämän jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Taas hyvin kaunis! Voisin neuloa minäkin. Roosanauha on minusta muutenkin erittäin miellyttävä lanka neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tota Roosanauhaa tullut hamstrattua parinakin vuonna, kun hyvän asian eteen on pitänyt ostaa... Sitten en olekaan niin nopeaan tahtiin saanut näitä kulutettua, vieläkin jäi ainakin pari vyyhteä. Mutta hyvin sopii huivilangaksikin.

   Poista
 4. Kaunis on tämäkin, hyvät värit!

  VastaaPoista
 5. Upea huivi ja hyvät värit.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista