keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Summer Festival -huivin ohje nyt saatavilla

Olen tehnyt tästä samaisesta huivimallista jo kaksi postausta, mutta teenpä vielä kolmannenkin. Kertonee jotain siitä innostuksesta, jota koin ensimmäistä testineulontaprojektiani kohtaan.


Tein huivin ensin sinivalkoisena, koska kesäjuhlasta tuli mieleen juhannus ja juhannuksesta sinivalkoinen suomenlippu. Toiseen huiviin lähdin sitten hakemaan vähän modernimpaa ilmettä ja uskaltauduin luopumaan mallin alkuperäisestä kaksivärisestä ilmeestä, koska halusin samaan huiviin mustan, valkoisen ja pinkin.


Aiemmin olen kuvausassistentin puutteessa kuvannut molemmat huivit tylsästi puun oksalla roikkumassa, mutta nyt säät ovat suosineet niin ihanasti, että sain houkuteltua itselleni retki- ja kuvausseuraa. Kuvauspaikkana ihana Koiramäen pajutalli.


Oli tässä uusien kuvien lisäksi ihan asiaakin: lupasin vinkata kun ohje julkaistaan ja nyt se on julkaistu. Summer Festival huivin ohje on toukokuussa Maymadness-kampanjan ajan alennuksessa puoleen hintaan.


Seuraavaksi lupaan esitellä jotain uutta! :)

3 kommenttia:

 1. Ihana huivi, ei olisi uskonut että on suomen kamaralta nuo kuvat :) Eksoottisen näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on ihana paikka, sellainen "peikkometsä", missä lapset saa juoksennella ja leikkiä. Aikuiselle kaikki on vähän pientä, kuten tuo huvimaja tuossa, mutta se juuri tekee paikasta niin hauskan. Ja nää säät nyt vasta epäsuomalaiset onkin! :)

   Poista
 2. Mukavaa sähäkkyyttä tuolla väriyhdistelmällä.

  VastaaPoista