lauantai 14. toukokuuta 2016

Tapahtui Lentävässä Lapasessa

Olen varmaankin monesti maininnut, että yksi suosikki-hengauspaikkani on neulekahvila Lentävä Lapanen. Lauantaiaamuisin suuntaan sinne aina, kun kynnelle kykenen. Lentävä Lapanen poikkeaa tavallisista lankakaupoista siinä, että sinne on tosiaan sallittua ja hyväksyttyä mennä istuskelemaan kahville ja neulomaan vaikkei olisi ollenkaan ostamassa lankaa. Samalla tietysti asettaa itsensä alttiiksi lukuisille lankahoukutuksille ja neulojatovereitten ohjelöydoille...

Janina Kallio, Lentävän Lapasen Taina sekä Daydreamer-huivi.

Tänä aamuna porukkaa oli tavallista enemmän, koska paikalla oli neulesuunnittelija Janina Kallio esittelemässä huivejaan ja opastamassa huivilankojen valinnassa. Pöytä oli täynnä toinen toistaan ihanammista huivimalleista, joita sai hiplailla ja sovitella. Jäi siitä muutama ihanuus mieleen pyörimään, jotka jossain vaiheessa on tehtävä! Erityisesti ihastuin kahteen uuteen huivimalliin, Daydreameriin ja Rosarioon. Ja myös Marrakesh puhutteli... Sen verran utelin Janinalta, että luvassa on tulevaisuudessa myös muita suunnittelutöitä kuin huiveja, aikataulut tosin jäivät vielä salaperäisyyden varjoon.


Alakuvassa poseeraamme Lentävän Lapasen edustalla kolmen naisen mini-yhteisneulontaporukkamme kanssa uusissa Light Rain paidoissamme. Tämä oli tälle paidalle juuri sopiva päivä, sillä tänäään tosiaan saatiin kevyttä sadetta. (Ja välillä vähän rankempaakin.)


Seuraava yhteisneulontatempaus onkin sitten kesäkuussa alkava Tour De Sock. Kova kisakuume on jo nousussa!

7 kommenttia:

 1. Voi että tekisi mieli päästä hypistelemään tuota huivikasaa!
  Daydreamer onkin kyllä todella nätti malli...♡
  Ja puserot ovat kauniita...kaikki värit omalla tavallaan kiehtovia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivikasaa olikin tosiaan ihana hypistellä. En tiedä miksi olin yllättynyt, mutta kaikki huivit olivat jotenkin vielä pehmoisemman tuntuisia kuin olin kuvitellut.
   Oli hauskaa huomata, kuinka jokainen paita näyttää kuitenkin ihan erilaiselta, vaikka malli on sama. Se kai onkin yksi hupi näissä yhteisneulonnoissa.:)

   Poista
 2. Olipas tänään mukavan vauhdikas päivä. Toinentoistaan kauniimpia huiveja, värien miettimistä ja suunnittelua. Paikallaolleiden neuleiden skannausta ja hypistelyä. Sokerina pohjalla teidän kesäsateet ja tour-de-sockin lähestyminen. Ja ennenkaikkea ihana nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivä oli! Nyt huomaa kuinka sukkakisan fiilis alkaa jo nousta. Tänä kesänä tiedetään jo vähän etukäteen mitä on tulossa, viime vuonna näihin aikoihin oli vielä ihan pimennossa. Mutta kaikki tais lähteä uudestaan mukaan!:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No kiitos. :) Seuraavalla kerralla säkin oot sitten mukana! ;)

   Poista