torstai 28. huhtikuuta 2016

Lankalahja

Viime viikolla sain mukavan yllätyspaketin postista - nimittäin ison kasan lankaa. Käsityötarvikkeita maahantuova Prym Consumer Finland oli hieman aikaisemmin ottanut yhteyttä ja kysynyt haluaisinko saada testipaketin Regian lankoja blogiyhteistyön merkeissä ja toki otin tarjouksen ilomielin vastaan, sillä Regian langat ovat mielestäni oikein hyviä ja miellyttäviä peruslankoja.


Paketista löytyi lankaa yksivärisenä ja värillisenä, ohuempana ja paksumpana. Pari settiä Prymin bambuisia sukkapuikkojakin oli sujautettu mukaan. En olekaan koskaan kokeillut näin ohuita bambupuikkoja - mielenkiintoista nähdä, miten bambupuikko kestää käytössä 2mm:n paksuisena.

Ensimmäisenä puikoille taitaa päästä - yllättäen - tuo kaikkein kirkkain ja kirjavin punasävyinen Arne ja Carlos. Yleensä valintani ei osu näihin kaikkein kirjavimpiin pätkävärjättyihin lankoihin, mutta nyt on mielessä täydellinen ohje juuri tällaiselle langalle. Ensin täytyy vaan saada valmiiksi pari muuta  keskeneräistä projektia, joista toivottavasti kuulette lisää jo hyvin pian. ;)

Oikein mukavaa saada tämmöinen värikäs ylläri arkisena peruspäivänä. Kiitos! :)

5 kommenttia:

 1. Ihana yllätys. Tykkään Regian langoista ne on mukavia neuloa

  VastaaPoista
 2. Ihania lankoja. Tällainen paketti olisi kyllä ilahduttanut minuakin.

  VastaaPoista
 3. Oi, lankalahja on ihan paras lahja!

  VastaaPoista
 4. Regian langat on hyviä. Tuo oikealla ylimpänä oleva punaharmaakirjava lanka on aivan ihana, siitä tulee varmasti kivat sukat. Harmaa ja punainen sopii tosi hyvin yhteen. Kivan lahjan sait :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset, kosotäti, Lammas, Sanna, Susi! Toivottavasti saan pian esitellä näistä jotain valmista. :)

  VastaaPoista