sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kesä mielessä

Lähdin ensimmäistä kertaa mukaan testineulontaan Ravelryn "The Testing Pool" -ryhmän kautta. Tämä oli muutenkin ensimmäinen testineulontani ja vieläpä englanninkieliselle ohjeelle. Mallina kaunis Summer Festival, jonka suunnittelija on Etelä-Afrikkalainen suunnittelija Di, joka löytyy Ravelrysta taiteilijanimellä Diner.


Mallin nimi Summer Festival johdatti mielikuvani heti juhannukseen, onhan se Suomen kesäjuhlista tärkein. Ja mikä väriyhdistelmä kuvaisikaan juhannusta paremmin kuin sinivalkoinen?


On ollut mielenkiintoinen uusi kokemus olla testausprosessissa mukana. Enimmäkseen testineulonta on ollut hienosäätöä, mutta muutamia virheitäkin ohjeesta on löytynyt. Kaikenkaikkiaan on hahmottunut se, miten tärkeää on että myyntiin tulevat ohjeet on testattu.


Malli on vielä vähän keskeneräinen eikä sitä ole vielä julkaistu Ravelryssa. Aloitin jo uutta huivia samalla mallilla testatakseni vielä jo tehdyt korjaukset. Prosessi siis jatkuu ja sen tuotoksena taidan saada toisenkin kauniin huivin.

11 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis :) Täytyy jäädä odottelemaan mallin julkaisua,niin saa oman huivin puikoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään mallista tosi paljon, siksi lähdinkin testaamaan mukaan. Mainostan ohjeen julkaisua kyllä sitten. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! :) Tähän kelpaa sitten viileänä juhannusiltana kääriytyä, ellei tule sellainen juhannus kuin pari vuotta sitten, että satoi räntää. ;)

   Poista
 3. Kaunis, raikkaan värinen huivi. Itse en ole vielä uskaltaunut testineulojaksi, lähinnä niiden aikataulut ovat yleensä sellaisia mihin en pysty sitoutumaan. Ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen pitkään miettinyt testineulonta-hommaa ja nyt päätin lähteä, kun osui sopivan houkuttava malli kohdalle. Mielenkiintoista on ollut, taidan kuitenkin pitää lepotauon ennen seuraavaa, sillä on tässä ollut myös oma stressinsä. Just aikataulut ja sitten se, että miten osaa ilmaista ohjeen puutteet ja virheet ystävällisesti ja oikein vieraalla kielellä. Vois testineuloa seuraavaksi jotain suomenkielistä. :)

   Poista
 4. Vitsit miten kaunis huivi! Sulla taisikin olla se kakkoshuivi Ogelissa puikoilla ;)Mun pitää ottaa tapaamisiin mukaan aina jotain simppeliä ettei tarvii kotona purkaa, tuo mun keskittyminen kun on mitä on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Oikein arvattu, sitä kakkoshuivia tein siellä. Tämä on itseasiassa ihan aivotonta neulottavaa aina noitten raitaosuuksien kohdalla, en olisi muuten ottanutkaan tätä sinne jos en olisi ollut juuri silloin raitaosuudessa. ;)

   Poista
  2. Niin no joo, varmaankin raitaosio on ihan simppeli, mutta toi reikäkuvio, huh, olisi saattanut mennä silmukat sekaisin ;) Tai mulla ainakin olisi mennyt.

   Poista