lauantai 22. lokakuuta 2016

Paikkailua

Ei siitä ole kauan, kun sain pitkän aherruksen tuloksena Kapan valmiiksi. En ollut sitä montaa kertaa ehtinyt vielä käyttää, kun kauhistuksekseni huomasin, että siihen oli tullut reikiä. Olin aiemmin katsellut vaatehuoneessa, että onpa tyhmästi heitetty housut vöineen ja solkineen Kapan päälle, mutta huomasin onnettomuuden vasta myöhemmin.


Samoja lankoja ei tietenkään ollut enää jäljellä ja reiät olivat sen verran suuria, ettei niiden paikkaaminen huomaamattomasti olisi onnistunut. Mutta kuten kaikki Innoa aikanaan katsoneet varmaan muistavat, niin jos jotain ei voi peittää, niin sitä pitää korostaa. Niinpä lähdin tekemään oikein isoa ja koristeellista paikkausta. En ole hirveästi kirjailua harrastanut, joten sellaiset tuli kuin osasin. Alunperin ajattelin kukkia, mutta en oikein tiennyt miten terälehtiä olisi alkanut kirjomaan niin, ettei neulos vedä kasaan. Tyydyin siis ympyröihin. Voisihan ideaa viedä vielä eteenpäin ja jatkaa ympyröitä vielä isommiksi ja eri väreillä, Desigual-tyyliin.


Pyysin vanhempaa tytärtä ottamaan Kapasta jonkun järkevän kuvan. Se ei kuulemma tämän vaatekappaleen kohdalla ole mahdollista ja niinpä viimeisiin otoksiin vaihdettiinkin mallia ja esitettiin toukkaa. Aion kuitenkin yrittää käyttää tätä ihan vakavissani. :D

5 kommenttia: