lauantai 20. lokakuuta 2018

Brillbee-vanttuut

Edelliset kärpässienilapaset oli niin mukava tehdä, että jatkoin neulomalla heti perään toisetkin kirjoneulelapaset. Hempeä kukkakuvio sai seurakseen pirteän pinkin; tällä reseptillä vastustetaan talven kylmyyttä ja pimeyttä oikein urakalla, myös henkisesti.


Ohjeena oli ruotsalaisen Maja Karlssonin suunnittelema Brillbee-vantar. Ohje on ruotsiksi enkä suoraan sanottuna edes yrittänyt ymmärtää sitä, katsoin vain kaavakuvaa. Ja sekin oli mielestäni puutteellinen, sillä siinä on kuvattu vain yksi kukkarivi, vaikka kuvista voi nähdä että on tarkoitus tehdä kahta erilaista kukkariviä (kukat siis eivät tule päällekkäin vaan limittäin edellisen rivin kukkien kanssa). Eli kaavakuvan lisäksi täytyi katsoa myös valokuvaa.


Mutta selvisihän se näinkin ja aika suloiset lapaset syntyi.

Kirjoneuleiden parissa hommat jatkuu. Nyt on sovittuna kaksi kirjoneulekurssia Lentävään Lapaseen, joissa olen ohjaajana. Jos nyt oikein tuota kurssisivua tulkitsin, niin molemmat kurssit ovat täynnä, mutta peruutuspaikkojahan saattaa tietysti vielä tulla. Ja jos halukkaita jää paljon yli niin varmasti voidaan yrittää sopia vielä uuttakin ajankohtaa.

12 kommenttia:

  1. Ompa ihanat! Ja piti käydä kurkkamassa nuo kärpässienet ja nyt iski halu tehdä kirjoneulelapasia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää kirjoneulelapastelu on niin koukuttavaa puuhaa, arvaa vaan onko jo lisää tulossa! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus! Pirtsakkuus on just se juttu mitä tähän pimenevään vuodenaikaan tarvitsee. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitti Satu! Nyt tulee jokainen pisara kauneutta ja reippautta tarpeeseen, että tästä pimeästä päästään yli! Nämä pisarat taidan lahjoittaa ystävälle. :)

      Poista
  4. Onpa nätit. Niin on pirteä kuviointi. Ihanat.

    VastaaPoista