sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Tuprava - Sukka-Finlandian bonusohje

Sukka-Finlandia -kilpailu on edennyt päätökseensä. Nopeuskisan tulokset ovat ratkenneet, mutta jottei hauskuus loppuisi kesken, niin tänään ilmestyi vielä bonus-ohje.


Tiina Kuun suunnittelemassa Tuprava-mallissa on ohje sekä fingering- että sport-vahvuisiin sukkiin ja monessa eri koossa. Tämä on sellainen klassisen pelkistetty perus-malli, joka sopii lapsille ja aikuisille, niin miehille kuin naisillekin.
Pelkistetyn ulkomuodon ei pidä antaa hämätä, sillä neuloessa tapahtuu koko ajan jotain uutta. On kirjoneulekuviota, pintaneuletta ja mielenkiintoiset kantapään lisäykset.

Testineuloin fingerin-vahvuiset sukat XL-koossa. Ohjeessa neuvotaan, että pintaneule erottuu paremmin vaaleasta väristä. Kieltämättä ainakin kuvassa se erottuu tummanharmaasta vähän heikosti, mutta livenä ihan riittävän hyvin. Ja tykkään noista tummista atrain-kuvioista, jotka erottuvat hyvin vaaleaa taustaa vasten. :)


Sukka-Finlandia -kilpailun palkinnot jaetaan 21.3 neulekahvila Lentävässä Lapasessa, joka on juuri muuttanut uusiin tiloihin Järvenpään vanhalla Emalitehtaalla. Kävin katsastamassa paikan ensimmäistä kertaa eilen ja tosi nättiä ja viihtyisää oli, vaikka muutto olikin vielä pikkuista viilausta vaille kesken.

Joukkuekisan ja yksilökisan nopeimmat palkitaan, lisäksi on palkinnot ainakin kahden etapin luovasta sarjasta. Toivottavsti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle, siellä nähdään! :D

4 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva malli, ilahduin, kun se aamulla kilahti sähköpostiin. :) Pitää neuloa jossain välissä. Tiina Kuun mallia odottelin nimittäin koko kisan ajan innolla, mutta se jäikin nyt sitten ihan viimeiseksi. Onneksi hyvää kannattaa aina odottaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti moni muukin on tätä mallia jo odotellut, mutta nytpä saatte nauttia näitten neulomisesta ilman aikapaineita. :)

      Poista