lauantai 23. tammikuuta 2021

Säärystimet nuorisolaisittain

Joululahjojen esittely jäi vielä vähän kesken. Teini-ikäisen veljentyttäreni lahjatoive oli "liian isot" säärystimet. Kuulemma sekä liian pitkät että liian leveät. En ollut ihan varma tyylistä, mitä tavoitellaan, mutta tein työtä käskettyä. Toivotun värinen lanka löytyi ihan lähimarketin hyllystä, sillä 7 veljeksessä oli tällaista hempeää vaaleanpunaista väriä. Lankaa kului sadan gramman kerä per säärystin, kun oli kerran liian isoa tilattu.


Kuvassa säärystimiä mallaa tyttäreni, joka on säärystimet saanutta serkkua muutaman vuoden nuorempi ja siten myös jonkin verran lyhyempi. Veljentyttärelle ne eivät olleet ihan noin pitkät ja muutenkin ne näköjään olikin tarkoitus asetella polvien alapuolelle ja jättää löysästi laskeutumaan kohti nilkkaa.  En sitten tullut enää ottaneeksi kuvaa oikein aseteltuna, joten täytyy tyytyä esittelemään nämä näin.

6 kommenttia:

 1. Hieno idea - "liian isot säärystimet"! Ihastuin noihin säärystimiin just noin pitkinä. Minulla on pitkät jalat, niin paljonhan menisi lankaa :D Hyvää viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää ylettyi muakin reiteen, mutta oonkin lyhytjalkainen. Kolmella kerällä (tai kahdella niitä vanhoja 150g keriä) sais varmasti jo pitkäjalkaisellekin ainuiselle sopivat.

   Poista
 2. Tosi kivat ja herkullisen väriset. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! 💗 Väreillä hempeily on välillä paikallaan. 😊

   Poista
 3. Kauniit säärystimet ja oletan, että olivat varmasti mieleiset:)

  VastaaPoista