keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pääkallokirjanmerkki

Viisivuotias tilasi itselleen tällaisen nähtyään edellisen tekemäni aurinkokirjanmerkin. Vaan hänellepä ei aurinko kelpaa, vaan pitää olla pääkallo! Tilaus oli hyvin tarkka värejä ja rusettia myöten. Aika kiva tuli ja merkki päätyikin heti iltalukemisena olevan Risto Räppääjä -kirjan väliin tehtäväänsä täyttämään. :)


Pääkallon ohje on Crochet Nirvanasta ja langat on mitä sattui toivotuissa väreissä löytymään.

Kuvausrekvisiitaksi laitoin Virve Avikin Sukkakirjan. Ihan mukava kirja; varsinaisia sukkaohjeita siitä ei ole, vaan sukan tekeminen on selitetty alussa pääpiirteissään ja loppukirja on täynnä ruutupiirroksia erilaisiin kuvioihin, joita voi sukan varteen laittaa oman suunnitelman mukaan. En ole tästäKÄÄN kirjasta saanut tehtyä vielä yhden yhtykäistä mallia, mutta alati kasvavassa suunnitelmien jonossahan on aina tilaa.


Ilmoittauduin ensimmäistä kertaa mukaan JYH-tempaukseen, eli Jouluyön hullutukseen. Ideana on aloittaa 20 käsityötä juhannuksesta elokuun loppuun ja sitten saada kaikki projektit valmiiksi jouluaattoon mennessä. Kuulostaa hauskalta! (Vielä ehtii ilmoittautua. Tempaus tapahtuu Ravelryssa ja sieltä löytyy ryhmä otsikolla JYH.) En ole aloittanut vielä mitään, koska tahkoan valmiiksi paria suuritöistä projektia valmiiksi ensin ja keskityn hullutukseen vasta sitten. Toivottavasti saatte kuulla näiden isojen projektieni valmistumisesta pian!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Se aina helpottaa kun saa tarkat ohjeet. :)

   Poista
 2. Kiva kirjanmerkki. JYH-tempaus kuulostaa haasteelliselta, ainakin minusta, sinulta se varmasti onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Saas nähdä; nyt tuntuu että aikaa JYH:iin on runsaasti, mutta voihan se joulukuussa näyttää toisenlaiselta.

   Poista