tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tammi- ja helmikuun raportti

Tammikuussa jäi kuukausikatsaus kokonaan tekemättä, joten tässä nyt yhdistetty tammi- ja helmikuun kooste. Ja koska tammikuussa oli esillä vielä vähän joulutöitäkin, niin pääsevät nyt nekin tähän.

Tammikuussa sain valmiiksi kolme käsityötä. Yksi niistä oli tosi isotöinen; jo viime vuoden juhannuksen tienoilla aloitettu alpakkavillatakki valmistui vihdoinkin. Sen lisäksi tein pipon ja lapaset.


Lisäksi jatkoin tammikuussa joulukuisten töiden raportointia, koska en niitä kaikkia ennättänyt joulukuussa esitellä. Joulukuussa valmistui aiemmin esiteltyjen lisäksi kahdet lapaset, kämmekkäät, sukat, villapanta sekä muutama lasinalunen.


Muita blogin kannalta merkittäviä tapahtumia tammikuussa oli ainakin se, että ilmottauduin mukaan lankalaihikseen. Tammikuun osalta langankulutus oli 475g. Ostot ja arpajaisvoitto toivat yhteensä 500g lisää lankaa, joten tammikuun saldona oli +25g. Ei kovin lupaava aloitus, mutta siitä on hyvä ponnistaa ylöspäin - vai pitäisikö sanoa alaspäin?

Helmikuussa sain valmiiksi huivin, pipon, sukat ja villatakin. Aika huiman paljon nopeammin valmistui tämä toinen villatakkini kuin ensimmäinen; ensimmäisessä kesti sen yli puoli vuotta ja tämä toinen valmistui tasan kuukaudessa! Lisäksi tein huovasta päällisen rullamittaan käsin ompelemalla.


Helmikuussa osallistuin Top-Down kurssille Lentävässä Lapasessa ja tulin haastetuksi mukaan Ilahduta bloggaajakaveria -haasteeseen. Haasteeseen on jo tartuttukin, mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

Lankalaihis eteni helmikuussa huomattavasti paremmin kuin tammikuussa. Myin nettikirppiksellä lankaa 650g ja kulutin 495g, yhteensä vähensin siis 1145g. Ostin lankaa 450g, joten helmikuun saldo on -595g.

8 kommenttia:

 1. Kivoja töitä olet taas saanut aikaiseksi. Neuletakitkin suuritöisiä mutta kun valmistuu on kiva ja tyytyväinen olo varmasti. Kyllä se lankalaihiskin siitä pikkuhiljaa etenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo etenee se varmaan, kun nyt keksin tuonkin, että niitä aikoja sitten herätysostoina hamstrattuja lankoja voi myös myydä. Samalla se pistää tarkemmin miettimään tulevia heräteostoja! Ja pitäis varmaan keksiä jotain isompia projekteja, vähän paksummilla puikoilla vaikka.

   Poista
 2. Ahkerana olet taas ollut. Aivan ihana tuo kettupipo. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiia muistamisesta! Suklaa on muuten aivan erikoisen ihanaa. t. Enya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! :) Ajattelin, että Fazerin suklaa voi olla jotain, mitä ulkomailla suomalainen kaipaa! :)

   Poista