lauantai 27. helmikuuta 2016

Langanpaastakiinni Instagramissa

Pari viikkoa sitten kirjoitin taskuneuloositapahtumasta ja kyselin lukijoitten mielipiteitä mieluisimmista some-kanavista. Ilokseni tosi moni vastasi ja vieläpä pitkästi ja ajatuksen kanssa. Jokainen vastaaja oli paitsi kertonut mielipiteensä niin myös perustellut vastauksensa.


Olin ilahtunut siitä, että niin monet kertoivat mielellään seuraavansa juuri blogia, koska se on itsellenikin mieluisin some-kanava. Oman blogin kirjoittamisen lisäksi seuraan ahkerasti useita muita blogeja. Tykkään kuvien lisäksi myös lukea tarinaa kuvien takana.
Toiseksi eniten lukijat kertoivat seuraavansa Instagramia. Sain siitä sysäyksen liittyä itsekin kyseiseen palveluun blogin nimellä ja tekemisiäni voi nyt siis seurata Instagramissa nimellä langanpaastakiinni. Aihepiirit tulevat olemaan käsillä tekemiseen liittyviä.


Tulen postailemaan kuvia keskeneräisistä töistä, ehkä jotain vanhempia valmistuneita käsitöitä käytössä sekä lankakuvia. Kaikki valmistuneet työt lupaan esitellä blogissa niin kuin ennenkin. Vähän blogin aihepiirin ulkopuolelta tulen ehkäpä kuvaamaan instaan enemmän lapsen kanssa tehtyjä askartelujuttuja; ne kun ovat mielestäni selkeästi käsillä tekemistä, mutta tämän blogin aihepiiristä ne ovat yleensä jääneet ulkopuolelle.


Tämän postauksen kuvat on poimittu Instagramista. Näette, että olen tällä viikolla tehnyt ainakin kirjoneulepipoa, pitsisukan vartta ja pitsineuletakkia, käynyt Lentävässä Lapasessa, saanut uuden hauskan sormuksen sekä tehnyt lapsen kanssa intiaanipäähineen.


Tervetuloa siis seuraamaan Langan päästä kiinni blogia siis myös instagramiin, muiden kanssa tavataan edelleen täällä! :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva! :) Ja samoin. Sulla on ihania hevoskuvia siellä! :)

      Poista
  2. Instassa kivaa on se, että sinne voi laittaa just keskeneräisyyksiäkin, joita ei blogiin viitsi viljellä... :) Seurailemaan jäin. ;)

    VastaaPoista