sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tähtisukat

Sukkasato jatkuu, lokakuun ensimmäinen parini Hillokellariin valmistui eilen illalla. Tämän parin tekemisen aloitin syyskuun alkupäivinä, joten melko kauan niissä kesti. Välillä tuntui jo ettei tämä projekti etene lainkaan. Syyksi hitaaseen etenemiseen väittäisin sitä, että nämä olivat ensimmäiset sukat koskaan, jotka olen neulonut bambupuikoilla. Voin sanoa, ettei ollut rakkautta ensi hipaisulla. Ihan mukavan kevyethän ne bambupuikot ovat, mutta jotenkin hitaanlaisesti luistivat. Tai siis eivät luistaneet.
Puikkoina siis 3-koon bambupuikot. Langat ovat Dropsin Fabelia mustana ja liukuvärjättynä sinisen ja ruskean sävyissä, värin nimi on ocean view. Aivan käsittämättömän kaunis väritys muuten tässä langassa! Pelkäänpä etteivät kuvani tee sen herkille väreille oikeutta.

Mallina on käytetty tätä Garstudion hirvisukkaa, pienin muutoksin. Silmiinpistävin muutos on tietysti se, että hirvet on jätetty kokonaan pois. Näistä tuli minun makuun tyylikkäämmät ilman hirviä, eivätkä hirvet sukkien saajan tyyliin olisi sopineet. Sukat ovat miesten kokoa 42/43. Joululahjakoppaan jäävät toistaiseksi odottelemaan.

7 kommenttia:

 1. Onpa todella hienot tähtisukat, ihana lahja. Kirjoneule on kyllä taitolaji :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikille kommenteista! <3

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit sukat! Olipa hauska löytää blogi, jossa on sama pohja kuin itsellänikin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Tämä on jotenkin turvallisen neutraali pohja, joten olen aina päätynyt tähän, vaikka olen joskus miettinyt muuta. :)

  VastaaPoista