maanantai 7. syyskuuta 2015

Elokuuta muistellen

Ja mikäs on elokuuta muistellessa, koko kesän upein ja aurinkoisin kuukausi. Silti jaksoin villalankojen parissa häärätä normaaliin tapaan. Elokuussa valmistui kolme huivia; Meadow Grass, Nurmilintu ja Peipponen, Heidi Alanderin malleja kaikki. Huiveiluun innosti Lentävän Lapasen järjestämä Syyshuivi-yhteisneulonta.
Lisäksi valmistuivat ihanat Niina Laitisen suunnittelemat Elsi-sukat ja blogissa esittelin myös pari siksak-kuvioista tiskirättiä, jotka tosin valmistuivat jo joskus aiemmin kesällä.


Elokuun alussa olin mukana ihanan Tour De Sock -porukan kanssa järkkäämässä sukkanäyttelyä Lentävään Lapaseen. Hienosti onnistuneissa avajaisissa oli mukava ja rento tunnelma ja tuli tavattua paljon kiinnostavia uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Pääsin elokuussa myös mukaan juhlistamaan Tiina Kaarelan Puikkomaisterin Sukkakirjan julkaisua.

4 kommenttia:

 1. Kivoja tämmöiset koosteet, nopea katsaus. (: Voisin itse lainata ideaa joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idea ei ole omani vaan monessa blogissa olen nähnyt kuukausikatsauksia ennen kuin aloin pitää omaa. Eniten siitä on mielestäni hyötyä, jos etsii jotain tiettyä työtä eikä muista koska se on tehty, silloin vaan kahlaa koosteet läpi. Samaa käytän hakiessa toisten blogeista, kun joskus tulee mieleen että jonkun työn on nähnyt jossain tietysssä blogissa mutta ei yhtään muista koska.

   Poista
 2. Ihania töitä olet kyllä tehnyt. Varsinkin nuo huivit. Vau.

  VastaaPoista