maanantai 23. joulukuuta 2019

Glögipullon suojus

Ihanaa jouluaaton aattoa kaikille! Toivottavasti olette osanneet pitää stressin loitolla ja pystytte nautiskellen rauhoittumaan joulun viettoon. Itselläni on vielä pari joululahjaa hiukan kesken, ei kuitenkaan niin pahasti että tarvitsisi kovasti stressata.

Viime viikolla käytiin tervehtimässä sukulaisia, kuten joulun alla on tapana. Tuliaisiksi viedyn glögipullon seuraksi tein jouluisen glögipullon suojuksen/lämmittimen/viilentimen, jonka käytännöllisyydestä olen kyllä vähän epävarma, mutta tulipahan ainakin vähän henkilökohtaisempi ilme lahjaan. Tosin kyllähän villa oikeastikin eristää ja siten pitää juoman joko lämpimänä tai viileänä pöydässä tai vaikka hiihtoretkellä, eli ehkä tämä oikeasti voisi olla tarpeenkin jossain tapauksessa?


Kuvion ohje on Dropsin sukkamallista Hearts Afire. Tein tämän omista varastoista löytyneillä sport-vahvuisilla langoilla kaksinkertaisena.

6 kommenttia:

 1. Kiva idea, hieno!

  t. Minni

  VastaaPoista
 2. Kaunis pullonsuojus! :) Tuolla saa lahjaan kyllä kivaa jouluilmettä ja käy ihan koristeena, vaikkei siitä hirveästi käytännön hyötyä olisikaan.

  VastaaPoista
 3. Ennen vanhaan kuljetettiin joskus eväskahvia lasipullossa ja villasukassa. Lämpimän pitää ainakin jonkin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin muistelen joidenkin toimineen myös vauvan maitopullon kanssa joskus, eli kyllä se varmaan ihan käypä konsti on. :)

   Poista