lauantai 14. joulukuuta 2019

Talviaamu

Vielä on esittelemättä pari paria Anna Mäkilän Katse kantapäihin -kirjaa varten testineulomistani malleista. Tässä ensimmäisenä malli nimeltä Talviaamu, joka huomioväri-keltaisella toteutettuna ei näytä ihan niin talviselta.


Tämä ohje on sport-vahvuiselle sukkalangalle ja olen neulonut nämä pitkään marinoituneesta Regia Activesta. Keltainen väri on jäänyt minulta aikaisemmin käyttämättä kirkkautensa ja voimakkuutensa takia (ja olen monet kerrat ihmetellyt, miksi edes olen joskus ostanut tällaista), mutta nyt kun se pääsi lopulta käyttöön, niin sehän on aika kiva, näin mustan kanssa yhdistettynä.


Tämä on rakenteen ja kantapään osalta niitä kirjan perinteisimpiä malleja. Sukka aloitetaan varresta ja tavallisen lappukantapään jälkeen kiilakavennukset tehdään hauskasti jalkapohjaan.

Tykkään tästä tyylistä, että yhdistellään monia eri tekniikoita, kuten tässä kirjoneuletta ja kohokuvioista pintaneuletta. Se on kivan näköistä ja lisäksi pitää yllä mielenkiintoa neuloessa.

4 kommenttia:

  1. Ihanat! Minustakin tuollaiset eri tekniikoita yhdistelevät mallit on tosi kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä eri tekniikoiden yhdistely taitaa nyt olla vähän muotiakin, eli kaiketi neulojat on ottaneet idean omakseen. :)

      Poista