sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Toimii, ei toimi...

Syksyn mittaan olen virkkaillut yhtä ja toista pientä. Kun on ollut monia isoja ja pitkään kestäneitä projekteja, niin välitöinä on ollut kiva tehdä jotain käden käänteessä syntyvää. Osa projekteista on ollut onnistuneita, toiset vähemmän. Esimerkiksi pienet maatuskat oli mielestäni kivoja, samoin vähän isommat kettu ja pupu, joten tein yhden isomman maatuskankin. Ihan hauska ja söpö, mutta vähän jää ilmaan kysymys että mihin tarkoitukseen tämä on? Ja siinä missä kylällinen isoja taloja oli upea, niin pienet pinssi-talot ovat vähän yksinäisen ja säälittävän näköisiä.


Aina ei voi osua maaliin, mutta ei pidä antaa sen hidastaa tahtia. Seuraava projekti voikin taas onnistua (tai sitä seuraava). :D

5 kommenttia:

 1. Ihania ovat mielestäni kaikki. Nuo maatuskat ovat suosikkejani <3 Minulla on sama juttu, että on "projekteja" (vie aikaa) ja sitten nopeita juttuja. Neuloin viime viikolla kaksi paria villasukkia. Nyt on työn alla projektivillasukat ja saa nähdä, mikä on lopputulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään erityisesti noista pienistä maatuskoista. Mutta ootpas nopea, että on kaksi paria sukkia syntynyt viikossa! Varsinkin jos olivat aikuisten sukkia. :)

   Poista
 2. Kuvista on vaikea ihan päätellä noiden kokoa, mutta talo voisi olla kotiavaimen "nimilappu". Ja maatuska tietysti äitin kodin avaimen :) Muille avaimille sitten vastaavia.
  Mirja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olisi tosiaan talot sopinut avaimenperäksi kivemmin. Mutta nyt on hakaneula takana, niin toimii pinssinä tai rintakoruna. Koko olisi ihan sopiva siihen.

   Poista
  2. Siis tarkoitin sanoa, että koko olisi ollut sopiva avaimenperäksi. :D

   Poista