sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Kirsikka-vetoketjupussukka

Sain tämän kirsikka-kuvioisen pussukan valmiiksi myöhään illalla jouluaattoa edeltävänä iltana. Tein sen joululahjaksi nuorimmalle tyttärelle.

Ohje on Fruit Bags' Trio Maria Isabelin Chabepatterns -blogista. Ohje on alunperin olkahihnalliseen kassiin, mutta koon ja muodon puolesta tästä tuli mielestäni paremmin pesu-/meikkipussityyppinen ja sellaista tyttäreni oli myös toivonut. Lanka on Schachenmayrin Catania-puuvillalankaa.


En taaskaan osannut ommella vuoritusta pussiin kiinni koneella (kuten en edellisessäkään virkatussa pussukassa) enkä ajan rajallisuuden takia oikeastaan edes yrittänyt, ompelin vuorin vaan ensin valmiiksi koneella ja sitten kiinnitin sen ja vetoketjun käsin ompelemalla.


Pussista tuli lopulta aika kiva ja saaja tykkäsi, mikä on tietysti pääasia. Sisälle ostin vielä muutamia väriin sopivia söpöjä rasva-, saippua- ja kasvonaamioputeleita, jollaisista tiedän tyttären tykkäävän.

Kiireessä otetuista kuvista tuli pimeitä ja huonoja ja taustalla näkyy paketointisotkuja, mutta kai näistä jotain selvää saa.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! 😊 Tuolla ohjeessa on tosi söpöt kaaviot myös vesimeloneihin ja omppuihin. 🍒🍉🍏

      Poista
  2. Tosi kaunis! Minulla on alkanut virkkausinto vähitellen osoittaa elpymisen merkkejä vuosikausien tauon jälkeen. Tämä ohje oikein huutaa koukulle pääsyä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kovasti tää ohje muakin huuteli. 😄 Mulla oli viime vuonna erityisen vilkas virkkausvuosi ja yllättäen aiemmin vaivannut peukalokipu virkatessa hävisi. Ehkä saavutin paljon tekemällä enemmän rentoutta sormiin.

      Poista