sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Yökyöpeli-lapaset

Vielä yksi joululahja esittelyyn. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin rokkilapaset valmistuivat vasta jouluaaton aamuna. Eli olisi voinut kuvitella että kaikki on hyvin ja ehdin ajoissa? No ei sinne päinkään, viimeinen joululahja oli nimittäin vielä alkutekijöissään.


Poika esitti joulun alla kainon toiveen, että neuloisinko hänen tyttöystävälleen jotain kissa-aiheista, tämä kun on kovasti kissa-ihmisiä. Esittelin muutaman mallin Lumi Karmitsan kirjoista Villit vanttuut & vallattomat villasukat 1 ja 2 - niistä löytyy useampikin suloinen kissaneule. Malleista poika valitsi nämä Yökyöpeli-lapaset, jotka onkin oikeasti tosi söpöt ja veikeät. Ja pojalla oli myös tarkkoja ohjeita värien suhteen; kissojen väri piti olla ruskea ja silmien vihreä. Eli itse ei tarvinnut hirveästi ajatella, kunhan neuloi vaan. :D


Langat olivat pari joulua sitten tekemieni chihu-sukkien jämiä, niinikään Lumi Karmitsan malli. Lankana siis ruskea Hot Socks London sekä valkoinen Fabel. (On muuten riittoisaa, sillä vieläkin tuota ruskeaa kerää jäi aika reilusti.) Puikot olivat Addin metalliset sukkapuikot kokoa 1,75mm.

Kyllä nämä ennen uuttavuotta kumminkin valmistui. Ehkäpä siis pitäisi kutsua uudenvuoden lahjaksi ennemmin kuin joululahjaksi.

6 kommenttia:

 1. Ihanat. Pitää vissiin tänä vuonna vihdoin itsekin neuloa tämä malli, on ollut to do -listalla jo pitkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on kyllä kauhee ongelma, kun ihania ohjeita ilmestyy liikaa! 😄❤

   Poista
 2. Todella upeat lapaset. Tätä mallia olen itsekin katsellut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällainen koko ajan vaihtuva kuvio on suht nopea neulottava, kun on niin mukaansatempaavaa saada aina joku kohta valmiiksi. Ja sitten vielä seuraava...

   Poista
 3. Ihanat yökyöpelikissat :)
  Olen kans aina näitä ihastellut, missä vaan on vastaan tullut. Kun saisi vielä kirjan hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤
   Kirjastostakin varmaan onnistuu lainata näitä kirjoja. 😊

   Poista