keskiviikko 13. elokuuta 2014

Pieni pehmoinen pyyhe

En nyt ihan tarkkaan osaa sanoa, mikä pyyhe tästä tuli, että onko se käsipyyhe vai kasvopyyhe vai mikä. Se on tuntumaltaan joka tapauksessa aivan ihanan pehmoinen ja kuohkea!


Koko on venyttämättä noin 36x32cm, mutta edellisen bambupyyhkeeni kokemuksesta arvelen, että tämäkin jonkin verran venyy käytössä.


Ohje on The Purl Bee -blogista. Tuossa on ohje kolmeen erilaiseen pyyhkeeseen, joiden kuviot muodostuvat silmukoita nostelemalla. Aika kivan näköisiä nuo kaikki ja aloitinkin jo seuraavaa heti, kun sain tämän valmiiksi.


Tämän tekeminen oli kyllä aika puuduttavaa, koska tuo neulos jotenkin vetää itseään kasaan ja siksi työ tuntui etenevän älyttömän hitaasti. siinä vain toistetaan neljää samanlaista kerrosta koko matkan, joten vähän tylsäksikin tekeminen meinasi käydä. Lopputuloksesta tykkään kuitenkin. Tuo nurja puoli vain on vähän tylsän näköinen.


Lankana on King Cole  Bamboo Cotton, joka on todella suloisen pehmeä lanka, mutta monien bambulankojen tapaan aika säikeinen. Puikot olivat kokoa 4.


JYH:iin tämä on seitsemäs valmistunut työni ja nyt on yhteensä 19 työtä aloitettuna (valmistuneet mukaan lukien), joten hyvältä näyttää - siis ainakin aloitusten osalta tulen onnistumaan haasteessa.

6 kommenttia:

 1. Ompa siinä pirtsakka pyyhe, sininen ja valkoinen tekee siitä niin raikkaan näköisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa tuo on tumma liila, mutta tosin aika sinertävä sävy. Ohjeen sinivalkoinen miellytti kyllä silmää, mutta tää lila lanka sattui olemaan jossain ale-laarissa, niin siksi ostinkin sitä.

   Poista
 2. Hieno pyyhe! Koskahan minäkin saisin aikaiseksi kokeilla näitä... Sinulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Kiva, ja varmasti pehmeä pyyhe. Hienosti olet haasteessa edistynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuo bambu on kyllä yllättävän pehmoinen materiaali. Ja imukykyinen, joten pyyhkeisiin ja rätteihin tosi hyvä.

   Poista