sunnuntai 10. elokuuta 2014

Värihaaste osa 4: musta ja valkoinen

Musta ja valkoinen lienevät ainoat lankavärit, joita ei tule osteltua sellaisina heräteostoksina, että "voi kun tää on ihQua!", vaan niitä on ostettu paljon siksi, että niitä yksinkertaisesti meneekin niin paljon. Toki tätä määrää katsoessa voi miettiä, että onko siinä nyt tullut hamstrattua parin vuoden satsi kerralla... Se on kyllä tapahtunut ihan vahingossa; näitä keriä vaan löytyi ja löytyi, kun aloitin lankalaatikoiden järjestelyn ja lajittelun.


Nämä on selkeitä perusvärejä, joita tarvitsee toisten värien kaveriksi melkein työhön kuin työhön. Pohjaväri on mulla kirjoneuleissa yleensä valkoinen tai jos se on jotain muuta, niin kuvioväri on usein sitten musta. Ellei se ole valkoinen. :)

Vielä ehtii hypätä mukaan KnitCrochenatorin värihaasteeseen.

5 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kiitettävä satsi mustaa ja valkoista! Itsellänihän ei sitä ollut juuri yhtään. Varmaan juuri siksi ettei sitä tule ostettua heräteostoksena. Korkeintaan, jos se on hyvässä alennuksessa :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulla näyttää olevan hyvä kokoelma lankoja, pieni lankapuoti, kotonasi. On mistä valita :)

  VastaaPoista
 3. On siulla mahtavat lankavarastot:)

  VastaaPoista
 4. Uulalaa, aika massiivinen saalis! Eipähän ainakaan kesken lopu. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Oon kyllä suorastaan nolona tästä lankojen määrästä, tää haaste on ollut hyvä silmien avaaja mulle. Ei ne lankamäärät tuolla laatikoissa näytä yhtään niin suurilta.

  VastaaPoista