perjantai 1. elokuuta 2014

Heinäkuussa hääräiltyä

Heinäkuu on nyt sitten takanapäin. Helteitä on ollut ja helteitä on luvattu edelleen, siitä huolimatta on täällä oltu tiukasti villalangan päässä kiinni. :)

Heinäkuussa valmistui pipo, sukat, hartiahuivi, puuvillainen pikkutytön takki sekä pitkän aikajänteen projekti, villainen peitto. Sain blogille omat käyntikortit.


JYH on edennyt heinäkuussa kohdaltani ihan mukavaan tahtiin. Kyseessä on siis Ravelryssa järjestettävä tempaus, jonka ideana on aloittaa juhannusyöstä elokuun loppuun 20 käsityötä joko virkkaamalla tai neulomalla ja saada ne kaikki sitten valmiiksi jouluyöhön mennessä (JYH=Jouluyön hullutus). Olen saanut aloitettua heinäkuun aikana 11 käsityötä ja neljä niistä on jo valmiinakin, sillä kaikki tässä kuussa valmistuneet työt peittoa lukuun ottamatta on aloitettu juhannuksen jälkeen. Näiden lisäksi puikoilla on villatakki, parit sukat, sormikkaat ja pieni pyyhe. Virkkuukoukulla on valmistumassa tunika sekä lelu. Tulette näistä varmasti kuulemaan vielä. Ja yhdeksän aloitusta pitäisi sitten vielä tehtailla elokuun aikana. :)

4 kommenttia:

 1. Vautsi mikä vauhti sulla. Hyvää vauhtia etenet, helteistä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa noista aloituksista on tosiaan vain aloituksia, mutta joo, ihan tyytyväinen voin olla. Joulukuussa sitten nähdään, onko mun arvio näitten kaikkien aloitusten valmistumisesta yhtään realistinen.

   Poista
 2. Paljon olet ehtinyt tekemään. Ihailen. :) Varsinkin tuo lila huivi on UPEA! Täytyy ottaa mallin nimi ylös. <3 Aurinkoista elokuuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tosin huivi ei oikeasti ole lila, vaan kuvassa illanhämyssä näyttää siltä, mutta lilanakin Meadow grass olisi varmana hieno. :)

   Poista