tiistai 12. elokuuta 2014

Värihaaste osa 6: keltainen ja oranssi

Värihaasteen viimeinen osa pitää sisällään keltaisen ja oranssin. Näitä värejä on langoissani edustettuna hiukan vähemmän kuin muita väriryhmiä... muutama kerä näitäkin silti löytyi.

Takarivissä vasemmalla oleva oranssi Alpaca Mix on tulossa villatakkiin, sen vieressä oleva Hot Socks Fashion kämmekkäisiin ja oikean takareunan Purosta on tulossa tuubikauluri viimetalvena neulomani pipon kaveriksi. Oranssiraitaista Teetee Pallasta ostin "pakotettuna" liikaa, koska olin jo ostanut langat kettusukkiin, kun sain tietää, että ohjeen saakin ostaa vain lankapaketin kanssa yhdessä. Ja miksiköhän oon ostanut sitä vähintään kaksien sukkien verran liikaa? En voi enää muistaa. Olikohan mulla mielessä tehdä nämä polkupyörätkin sukiksi tai lapasiksi?


KnitCrochenatorin Jennin keksimä ja aloittama värihaaste päättyi tähän. Kiitos Jenni!

Tämä oli hauska haaste, mutta myös ajatuksia herättävä. Sain siivottua, mutta tulin myös kouriintuntuvalla tavalla realisoiduksi siitä, miten paljon lankoja olen tullut hamstranneeksi. Ääk.

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kun osallistuit! :)

  Itselle on tullut huojennus siitä, että mun lankavarastohan on pieni, kun vertaa monen muun haasteeseen osallistuneen kasoja :p Tästä haasteesta sain itsekin kivan motivaation pinnistää lankalaihiksen loputkin kilot pois!

  VastaaPoista
 2. Taidan liittyä lankalaihikseen myös. Sullahan nyt ei ole mitään hätää, suurimpaan osaan langoistasi näytti olevan jo jokin suunnitelma. Mulla on tosi paljon tollaista epämääräistä kertymää. :)

  VastaaPoista
 3. Nua Teetee-langat, ihanan värisiä!

  VastaaPoista