sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Maailmanparantajan joulukalenteri

Kotona asuville lapsille laitan tänä(kin) vuonna saman vanhan joulusukkakalenterin kuin useina vuosina ennenkin. Ja joulukalenteri-ylläreiksi halutaan edelleenkin vaan suklaata, joten tässä mennään nyt vallan vanhalla vauhdilla.

Sen sijaan kotoa pois muuttanut vanhin lapsi tuli maininneeksi, että olisi halunnut Punnitse ja säästä -kaupan luomutee-joulukalenterin, mutta ne oli jo myyty loppuun kun kävimme niitä etsimässä. Siispä kävin ostamassa luontaistuotekaupasta jättimäisen luomutee-lajitelman ja aloin askarrella pienimmän lapsen avustuksella.


Idea henkarikalenteriin löytyi Pinterestistä ja toteutus syntyi vessapaperirullista, jotka päällystin lahjapaperilla ja ripustin lahjanarulla vanhaan kaapista löytyneeseen rautahenkariin. Luomuteen lisäksi jokaisesta luukusta löytyy maailmanparantajasielulle jokin joulumieltä itselle tai ympäristöön levittävä tehtävä. :)

18 kommenttia:

 1. Ihana idea ja varmasti lapsesi arvostaa tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukava tehdä ja kyllä se lapsi taisi arvostaakin. :)

   Poista
 2. Ompa hauska ja hyödyllinen kalenteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Aamutee on ainakin taatusti terveellisempi kuin aamusuklaa! :D

   Poista
 3. Voi miten kiva idea ja etenkin nuo vessapaperirullat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, niistä ei mun mielestä välttämättä ollenkaan hiffaa että ne on vessapaperirullia, ellei avaa. :)

   Poista
 4. Todella ihana idea, onnellinen on esikoisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tämä tuo hänelle iloa. <3

   Poista
 5. Waude mikä joulukalenteri! Ihan huippu! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä haluaa jotenkin olla läsnä niitten isojenkin lastensa arjessa... niin päätyy sitten taittelemaan 24 vessapaperirullaa. :D Toivottavasti tehtävät on sopivan helppoja ja hauskoja tytönkin mielestä! ;)

   Poista
 6. Kaunis ja hieno idea joulukalenteriin. =) Sopisi myös pojalleni joka tykkää vihreästä teestä =) Ja suuret kiitokset kauniista joulukalenterista, jännityksellä odotan mitä sieltä paljastuu! Ehdin sen eilen vasta purkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kalenteri on saapunut perille! Vähän meinasi jännitys nousta kun postin lakosta ilmoitettiin, mutta onneksi Matkahuolto toimi. Mukavaa joulun odotusta! :)

   Poista
 7. Nämä itse värkätyt joulukalenterit on ihan parhaita! En malta odottaa, että meidän pieni kasvaa sen verran, että joulukalenterit kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ensimmäiset joulut on ihania! Meillä taisi olla parina ekana jouluna lorukortti-kalenteri, ennen kuin alkoi herkut kiinnostaa. Ja eka herkkukalenteri sisälsi Muumi-keksejä. :)

   Poista
 8. Tosi kiva idea! Tällaisista teekalentereista en ollutkaan ennen kuullut! Pitää sellainen hommata ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Punnitse ja Säästä kuulemma semmoisia myi, mutta suosio ilmeisesti yllätti. Tosin helppo tee-kalenteri oli väsätä itsekin.

   Poista
 9. Aloin painamaan tykkää-nappia ja sit hoksin et eihän tää ollutkaan face :) Hieno kalenteri ja ihana idea!

  VastaaPoista