sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pieni Kisu Pikkukuu

Kisu Pikkukuu on tullut minulle tutuksi ennenkin, sillä kaikilla lapsillani on ollut eskarivuonna käytössä Salaisen maan aapinen, jonka päähenkilönä kyseinen kissa seikkailee. Koskaan ennen en ole kuitenkaan tavannut Kisu Pikkukuuta ihan livenä, mutta nyt sekin kunnia minulle suotiin. Pienimmäinen oli nimittäin ommellut aivan hurmaavan ja suloisen Kisu Pikkukuun esikoulussa.

Olen tästä niin otettu. Sen lisäksi että se on todella hieno, niin tuntuu tosi mukavalta, kun lapsukainen innostuu tekemään käsitöitä ja selvästi nauttii omien kättensä tuotoksista. Ja lisäksi olen (taas kerran) onnellinen lapseni päiväkodin osaavasta henkilökunnasta, joka jaksaa nähdä ylimääräistä vaivaa ja aloittaa tämmöisiäkin projekteja. Voin nimittäin kuvitella, että pehmolelun ompeluprojekti parinkymmenen eskari-ikäisen kanssa on omanlaisensa ruljanssi!


Kisulle on askarreltu laatikosta pesäkin, jossa on kissan kiipeilypuu ynnä muita asianmukaisia varustuksia. Kuvauksen ajaksi Kisu halusi kuitenkin innokkaasti mennä ihastelemaan vastasatanutta ensilunta.

4 kommenttia:

  1. Onpa todella söpö. Se on aivan mahtava juttu, että lapsetkin pääsee itse tekemään ja kehittämään kädentaitojaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, arvostan todella että päiväkodissa ja koulussa lasten kanssa tehdään tämmöisiäkin juttuja!

      Poista