maanantai 9. marraskuuta 2015

Neulomisen ilosta Kodin Pellervossa

Alkusyksystä neulekahvila Lentävän Lapasen naiset järjestivät hemmotteluillan meille Tour De Sock -sukkakisaan Lentävän Lapasen joukkueessa osallistuneille. Illan teemana oli juhlia kunnialla loppuun saatettua kilpailu-urakkaa, elokuun ajan Lapasen näyteikkunaa värittänyttä menestyksekästä sukkanäyttelyä sekä tarjota meille osallistujille hemmottelua yhdessäolon, neulonnan, herkuttelun sekä käsihoitojen muodossa.


Mukaan oli kutsuttu myös  Kodin Pellervon toimittaja ja valokuvaaja, jotka haastattelivat ja kuvasivat meitä pitkin iltaa. Pääosassa oli tietysti Lentävä Lapanen ja sen upeat emännät Taina ja Tarja, jotka ansaitsevat kaiken saamansa hehkutuksen; Lentävä Lapanen on tosiaan enemmän kuin lankakauppa.


Meitä sukkakisalaisiakin kuvatiin ja kyseltiin kokemuksia niin kilpailuun liittyen kuin neulomiseen yleensäkin. Oikein kiva juttu oli kirjoitettu ja sitä koristivat mukavat ja värikkäät kuvat. Valokuvaaja halusi erikseen kuvata vastavalmistuneita Loistavat Niityt sukkiani ja kuva oli näköjään päätynyt lehteenkin. Kiirehdin toimittajalle kertomaan, että ovat Tiina Kaarelan Puikkomaisterin Sukkakirjan ohjeella tehty ja ilahduin, kun tieto löytyi oikein myös tekstistä.


Tämä juttu on mukava tallentaa muistojen albumiin muiden mukavien muistojen kanssa, jotka liittyvät Lentävään Lapaseen ja Tour De Sock-kilpailuun sekä niihin mukaviin ihmisiin, joihin olen näiden kautta tutustunut. :)

8 kommenttia:

 1. Miulle tulee tuo lehti ja luin tuon jutun . mahtavaa että upeat sukkasikin pääsi lehteen.
  Tuollaisia paikkoja saisi olla paljon enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin Pellervo on muutenkin hyvä lehti. En ole itse tilannut, mutta työpaikalle on tullut vanhoja numeroita lahjoituksena ja olen todennut, että paljon on lukemista.
   Samaa mieltä, hyvän mielen paikkoja ei ole koskaan liikaa!

   Poista
 2. Onnittelut lehteen pääsemisestä. Täytyy jossain vaiheessa ehtiä lukea tuo juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :D Oli mukavaa päästä lehteen nimenomaan tämmöiseen hyväntuuliseen juttuun mukaan.

   Poista
 3. Kiitti vinkistä! Yhdelle tutulle tulee Kodin Pellervo- lehti. Pitääpä pyytää se lainaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, kiva kun kiinnostuit. :) Kodin Pellervossa on usein myös käsityöohjeita ym., joten kannattaa katsoa lötyiskö muutakin mielenkiintoista. :)

   Poista
 4. Olipa kiva, että kirjoitit ihanan postauksen tästä!
  Juttu oli hyvin kirjoitettu minunkin mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui kivalta, kun olivat onnistuneet välittämään sen lämpimän tunnelman jotenkin oikealla tavalla. Olit päässyt oikein niskahierontaankin tuossa kuvassa, näemmä! :)

   Poista