perjantai 29. elokuuta 2014

Lampaat

Löysin mukavan oloisen Pardon my Chaos -blogin ja sieltä hauskan virkatun lampaan ohjeen. Koska olin juuri käynyt jämälankavarastoa läpi kriittisellä silmällä ja lajitellut sieltä aika ison kasan lankoja lahjoitettavaksi päiväkotiin, niin muistin elävästi, että mulla on tuollaista käsittelemättömän lampaanvillan oloista lankaa jäljellä jonkin verran peräti kahta eri väriä. Tuumasta toimeen.

Virkkasin lampaan...


... virkkasin kolme...


Tässä vaiheessa pysähdyin miettimään sitäkin, että mihin näitä tarvitsee. No ei mitään hajua, mutta vaihtoehtoja on monia. Näistähän vois tehdä vaikka heijastimia, joulukoristeita, mobilen, rintakoruja, askarrella kortteja, ommella johonkin koristeeksi... Tai ripustaa vaan sängyn viereen, että jos tarvitsee joskus laskea lampaita. :)

Ohjeesta poiketen tein pieniä lampaita, sillä pylväiden sijaan virkkasin nämä kiinteillä silmukoilla. Kokeilin pylväillä tehtyjäkin, mutta niistä tuli minun makuuni turhan isot. Eli nämähän onkin oikeastaan karitsoja.

Osallistun tällä työllä Villaa ja lankaa -blogin Villaiseen haasteeseen.

Muutin muuten blogin ulkoasua. Onkohan tää nyt liian radikaalisti erilainen? Olen pitkään ollut kyllästynyt siihen edelliseen mallipohjaan, mutta uutta tarpeeksi oman oloista oli vaikea keksiä. Pitää nyt makustella tätä.

6 kommenttia:

 1. Ompa hauskoja lampaita, ja tosiaan noista saa hauskoja heijastimia.
  Mukavan raikas tämä blogsi uusi ilme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Mulla oli vähän epävarmuus, että onko se toisaalta kiva ja raikas vaikko tylsä ja mitäänsanomaton... Mutta nää on varmaan näitä, että pitää ajan kanssa miettiä. Ei nyt tehnyt mieli mitään räväkämpää.

   Poista
 2. Hauskoja lampaita olet tehnyt! Ja noistahan voi muokata halutessaan vaikka mitä, vaikka hienoja koristeita ovat mielesäni ihan tällaisenäänkin! =)

  VastaaPoista
 3. Ihania lampaita! Mainio ajatus laittaa sängyn viereen laskettavaksi, tiedä vaikka matkisin... :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kommenteista! Olisin antanut nämä tytölle sängyn viereen laskettavaksi, mutta hän haluaa kuulemma mieluummin laskea poneja. :)

  VastaaPoista